Vovada nosaukuma līdzība un drošības padomi

Ответить
zuri

Vovada nosaukuma līdzība un drošības padomi

Сообщение zuri »

Labvakar. Esmu ievērojis, ka daži cilvēki forumos raksta vovada, un man radās aizdomas, ka tas var būt kāds cits kazino. Vai vovada ir oficiāls Vavada saīsinājums, vai arī tā ir kļūda, ko krāpnieki var izmantot? Man ir bail, ka, meklējot vovada, es varu uziet uz viltus lapu, kas izskatās pēc īstās, bet patiesībā zog datus. Kā es varu atpazīt īsto Vavada, ja man piedāvā šādu nosaukumu? Vai ir kādi vienkārši veidi, kā pārbaudīt lapas autentiskumu, piemēram, pēc licences vai kontaktiem? Gribētu saprast, cik nopietns ir šis risks un ko darīt, lai sevi pasargātu.
Viper

Re: Vovada nosaukuma līdzība un drošības padomi

Сообщение Viper »

Tava piesardzība ir ļoti pareiza, un vovada nav nekas cits kā nepareizs rakstījums, ko daži pieļauj neuzmanības dēļ, bet krāpnieki var to izmantot kā iespēju radīt maldinošas lapas. Šīs viltus lapas bieži ir ļoti līdzīgas oriģinālajai Vavada lapai, un to mērķis ir iegūt tavus pieteikšanās datus vai naudu. Lai pasargātu sevi, vienmēr rīkojies pēc vienkārša principa: pirms ievadīt jebkādus datus, rūpīgi pārbaudi adreses joslu, vai URL ir pareizs un bez kļūdām. Otrs solis - paskaties uz lapas dizainu: oficiālajā Vavada lapā ir kvalitatīvs logotips, skaidra navigācija un lapas kājenē ir redzama licence (piemēram, Curacao) un oficiāla kontaktinformācija. Ja pamanīsi, ka lapa izskatās nesamērīgi, valodā ir kļūdas vai trūkst svarīgu sadaļu, nekavējoties to aizver. Nekad neievadi paroli vai maksājumu informāciju lapās, kuru nosaukums tevi mulsina. Lai pilnībā izslēgtu risku, iesaku saglabāt oficiālo Vavada lapu grāmatzīmēs un lietot tikai to, nevis meklēt caur ārējām saitēm. Šajā gadījumā vovada nav ieteicams, bet drošākais ir izmantot oficiālo saiti. Atceries, ka krāpnieki paļaujas uz steigu un neuzmanību, tāpēc velti pāris sekundes pārbaudei un pasargā sevi no liekām problēmām.
Ответить