Vavada bonus – czy można go wykorzystać na grach stołowych
Vavada bonus – czy można go wykorzystać na grach stołowych
Witam, dostałem vavada bonus od pierwszego depozytu i chciałbym go wykorzystać nie na automatach, tylko na blackjacku lub ruletce. Czy to możliwe? W regulaminie jest napisane coś o "wybranych grach", ale nie wymienia konkretów. Nie chcę ryzykować, że zacznę grać, a bonus nie będzie się odkręcał. Może ktoś już to testował i wie, jak to działa. Będę wdzięczny za odpowiedź.
Re: Vavada bonus – czy można go wykorzystać na grach stołowych
Niestety, mam złą wiadomość. Vavada bonus w zdecydowanej większości promocji jest przeznaczony wyłącznie na automaty (slots). Gry stołowe, takie jak blackjack, ruletka czy bakaraty, zazwyczaj nie wliczają się do obrotu bonusem, a czasem nawet są zabronione. Jeśli zagrasz na nich z aktywnym bonusem, możesz stracić zarówno bonus, jak i wygrane. Zawsze czytaj regulamin konkretnej promocji – tam jest lista gier dozwolonych. Najczęściej są to sloty od określonych dostawców. Moim zdaniem nie ryzykuj. Albo odkręć bonus na automatach, albo zrezygnuj z niego i graj na stołach za swoje. Więcej o zasadach bonusów znajdziesz tutaj: vavada bonus . Graj mądrze.