Mostbet com saytı tam açılmır, nə etməliyəm

Ответить
Esamahan

Mostbet com saytı tam açılmır, nə etməliyəm

Сообщение Esamahan »

Salam. Bir neçə gündür mostbet com saytı açılmır. Ekranda "əlaqə qurmaq mümkün deyil" yazısı çıxır. Mən başqa brauzer sınadım, başqa cihazdan da baxdım, eyni problem. Bəlkə sayt tamamilə bağlanıb? Yoxsa provayder bloklayır? Mənim pulum hesabda qalıb, çox narahatam. Mostbet daxil olmaq üçün başqa yol varmı? Güzgü saytlar varmı? Xahiş edirəm, kömək edin. Çox sağ olun cavablarınıza.
GOLLDEN

Re: Mostbet com saytı tam açılmır, nə etməliyəm

Сообщение GOLLDEN »

Narahat olmayın, sayt bağlanmayıb. Çox güman ki, provayderiniz tərəfindən bloklama olub. Bu Azərbaycanda tez-tez baş verir. Mostbet daxil olmaq üçün bir neçə sadə həll yolu var. Birincisi, işləyən güzgü ünvanı tapın. İkincisi, VPN istifadə edin. Üçüncüsü, mobil tətbiqi yükləyin, çünki tətbiq vasitəsilə giriş adətən açıq olur. Mən sizə məsləhət görürəm mostbet.com əvəzinə birbaşa tətbiqdən istifadə edəsiniz. Tətbiq indi yükləmək mümkün deyilsə, o zaman Opera brauzerinin daxili VPN funksiyasını aktiv edin. Onda sayt rahat açılacaq. Həmçinin sosial şəbəkələrdə Mostbet-in rəsmi qrupları var, orada hər gün işləyən güzgü ünvanları paylaşılır. Hesabınızdakı pul heç yerə getməyəcək, o serverdə təhlükəsizdir. Bloklama oyunuza deyil, yalnız ünvana təsir edir. 5 dəqiqəlik işdir, həll edəcəksiniz. Ən asanı VPN-dir, qurmağı bilmirsinizsə, uşaqlar belə bacarır. Bir də deyirəm, təlaşa dəyməz.
Ответить